Huwelijksreis van pasgetrouwd stel eindigt in complete nachtmerrie

Je huwelijksreis hoort net zoals de bruiloft één van de mooiste momenten van je leven zijn. Wat voor Justin en Emma Coti...

Je huwelijksreis hoort net zoals de bruiloft één van de mooiste momenten van je leven zijn. Wat voor Justin en Emma Cotillard begon als een sprookje, eindigde binnen een mum van tijd in een complete nachtmerrie.

Zwanger

Na een sprookjesachtige bruiloft vertrokken de twee newly weds na een tijdje op huwelijksreis. De twee kozen voor het magische Frankrijk en het zou een onvergetelijke tijd moeten worden. Tot het moment dat Emma nietsvermoedend wakker werd en haar man haar niet meer herkende. “Hij dacht dat ik een vreemde was. Hij kon zich niet eens meer herinneren dat ik zeven maanden zwanger was van ons eerste kindje.”

Hersentumor

Emma wist gelijk dat er iets goed mis was en ze besloten dan ook om direct terug naar huis te gaan. Eenmaal thuis stond hen een onaangename verrassing te wachten. Justin, een super fitte man die graag in de boksring én op het voetbalveld stond, bleek een gevaarlijke hersentumor te hebben.

Tijd

Justin bleek ongeneeslijk ziek te zijn, maar met een operatie gevolgd door radio- en chemotherapie zou hij nog twee jaar kunnen leven. Helaas kreeg het pasgetrouwde stel, die ook nog trotse ouders waren geworden van dochter Mia, niet zoveel tijd om nog met elkaar door te brengen. Nog geen jaar na hun bruiloft stierf Justin in de armen van Emma. “Ik ging naar zijn kamer, ging naast hem op bed liggen en zei hem dat Mia onderweg was. Op dat moment liet hij het gaan. Hij is overleden met de gedachte dat het goed met haar ging”.

Lees ook: Jonge vrouw ontdekt tumor door profielfoto op Facebook

Bron: The Mirror Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws