Tatjana Simic over beroemde pikante scène in Flodder

Het inmiddels alweer een tijdje niet meer op tv geweest, maar de hitserie Flodder is vandaag de dag nog steeds razend po...

Lees ook

Het inmiddels alweer een tijdje niet meer op tv geweest, maar de hitserie Flodder is vandaag de dag nog steeds razend populair. De ‘Buurman, wat doet u nu?’-scène, waarin Tatjana Simic haar buurman flink wat rode oortjes te bezorgen, is voor iedereen dan ook wel een bekende. Hoewel de scène één van de hoogtepunten van de serie was, was het allesbehalve makkelijk voor de actrice.

Actrice

Tatjana, die zichzelf nooit als een actrice heeft gezien, werd na aanleiding van haar coverfoto in Panorama gevraagd door regisseur Dick Maas. “Ze zeiden dat er iemand was die vroeg of ik een screentest wilde doen. Ik dacht, acteren? Maar ik ben toch geen actrice?”. De actrice had dan ook veel moeite met de pikante scène die ze met buurman Neuteboom moest opnemen. “Ik was natuurlijk een jong meisje eigenlijk, zonder ervaring. Ik wist dat ik dit moest gaan doen. Tijdens de pauze in de middag, voordat we begonnen, ben ik gaan huilen. Van nervositeit, van de spanning, ik dacht, ‘oh nu moet ik het echt gaan doen'”.

Ervaring

Het idee dat haar tegenspeelster erg intiem met haar moest zijn, baarde haar veel zorgen. “En die man die gaat straks bengelen tegen mijn billen aan met zijn apparaat. Ik dacht, hoe moet ik dat nou doen? Als je geen ervaring hebt, is best wel een raar idee eigenlijk, stel je voor dat jij dat moet gaan doen?”. Hoewel de productie nog wel wat extra maatregelen had genomen zodat Tatjana zich meer op haar gemak zou voelen, moest dit uiteindelijk toch worden teruggedraaid. “Ze zeiden tegen me, als het makkelijk is er voor jou, Tatjana, dan geven we hem een dubbele onderbroek. Als hij dan die onderbroek naar beneden doet, dan hangt er nog een jasje overheen en dan zie je het niet. Maar hij bukte en je zag zo die onderbroek zitten, dus het moest uit. Had ik pech”, aldus Bert André, die de rol van buurman Neuteboom op zich nam.

Lees ook: Tatjana Šimić (53) showt haar prachtige bikini-body

Bron: RTL Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook