Toen & nu: De transformatie van Fajah Lourens

Van een rol in Goede tijden, slechte tijden en deelnames aan verschillende programma's en spelshows naar fitgirl me...

Lees ook

Van een rol in Goede tijden, slechte tijden en deelnames aan verschillende programma’s en spelshows naar fitgirl met een eigen boek vol voedings- en trainingsschema’s. Fajah Lourens heeft het er maar druk mee! Maar niet alleen op carrièregebied is er de afgelopen jaren een hoop veranderd. Zo heeft de 35-jarige brunette ook op het gebied van uiterlijk een flinke transformatie ondergaan. Wij hebben een aantal beelden achter elkaar gezet om dat duidelijk te maken.

2004

Op 14 oktober 2002 maakte Fajah haar debuut in de serie Goede tijden, slechte tijden. Drie seizoenen speelde ze daarin de rol van Yasmin Fuentes. Daarnaast speelde ze een gastrol in Costa, Kees & Co en Shouf Shouf! de serie.

2005

In 2005 deed Fajah mee aan het realityprogramma “Bobo’s in the Bush“, waarin ze samen met andere BN’ers in de Zuid-Amerikaanse regenwouden moest zien te ‘overleven’.

2007

In 2007 deed Fajah mee aan “So you wannabe a popstar“, waar ze het tegen tien andere BN’ers opnam in de strijd om wie de beste popster was. Ze eindigde als tiende.

2009

2010

2011

In 2011 maakte Lourens haar debuut in de dancewereld, waarin ze als dj werkt.

2012

In 2012 deed Fajah mee aan Expeditie Robinson. Ze wist de finale te behalen, maar verloor uiteindelijk van Fatima Moreira de Melo.

2013

2014

2015

2016

2016 was een moeilijk jaar voor Fajah. Eind juli werd bekend dat de dj haar neefje had verloren en kort daarna deelde ze een aantal heftige details over het familiedrama… Niet veel later vertelde ze ook openhartig over het verdriet van het verlies en de keiharde lessen die ze heeft geleerd.

Ook verscheen dit jaar haar boek Killerbody, een dieetboek waarin de brunette voedings- en trainingschema’s behandelt.

Bron: MSN, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook