Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

#GraziaHealthChallenge: Onze favoriete PUMA sport-items

Love, love, love!

#GraziaHealthChallenge: Onze favoriete PUMA sport-items

Hier bij Grazia zijn we nooit te beroerd om iets nieuws te proberen en van een leuke uitdaging zijn we ook zeker niet vies. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en binnenkort moeten we dan toch aan die bikini geloven. Daarom: de Grazia Health Challenge! Maar... Wel in stijl natuurlijk. Daarom sporten we in fashionable work-out gear van PUMA.

Work it!

De komende maanden staan geheel in het teken van Grazia’s Health Challenge: twaalf redactieleden proberen daarom verschillende sporten en diëten uit. De lessen zijn geboekt, de eetschema's gemaakt en we hebben dankzij PUMA Sport fijne activewear om ons fashionable in het zweet te werken a la Kylie Jenner. Hieronder zie je de items die wij dragen én shop je ze zelf ook meteen.

Maar er is meer. De hele collectie is namelijk hebberigmakend. Van leuke tops en comfi sportbh's tot kleurrijke sportleggings en hippe sneakers; alle items zijn stuk voor stuk praktisch, comfortabel én stylish. Dus heb jij nog motivatie nodig om je healthy lifestyle op te pakken? Dit zijn onze favorieten. Klik & shop!

http://nl-eu.puma.com/nl/en/pd/archive-womens-camo-print-7%252F8-leggings/572524.html?dwvar_572524_color=Puma%20Black