Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kamasutrabeurs-koppel Henk en Ingrid uit elkaar

Henk en Ingrid leken elkaar helemaal gevonden te hebben, maar hebben om deze reden toch een punt achter de relatie gezet.

Kamasutrabeurs-koppel Henk en Ingrid uit elkaar

Herinner jij je Henk en Ingrid nog? De twee gingen keihard viral met een interview op de Kamasutrabeurs en kregen al snel een plekje in de veelbekeken 'ultieme internetgekkie compilatie'. Henk en Ingrid leken elkaar helemaal gevonden te hebben en deelden trots alle details over hun seksleven, maar helaas... De tortelduifjes hebben nu een punt achter hun relatie gezet.

Uit elkaar

Toen het grote nieuws naar buiten kwam dat de Kamasutrabeurs ermee stopt, besloot Pownews de twee grote fans direct op te zoeken voor een interview. Kort na de opnames kregen zij ineens een belletje: het is over en uit tussen Henk en Ingrid. Daarop besloot de spraakmakende nieuwszender opnieuw langs te gaan om Henk te vragen wat er precies gebeurd is.

Nieuwe vlam

De reden van de break-up? Ingrid (aka Anika) heeft een nieuwe vlam die ze 'wat spannender vindt'. Volgens Henk zou ook de lengte van zijn geslachtdeel een grote rol hebben gespeeld. "Misschien wel 30 centimeter en die heb ik niet."

Henk zelf heeft inmiddels ook een nieuwe vriendin, genaamd Linda. Toch mist hij Ingrid nog elke dag. Benieuwd naar het hele interview? Bekijk 'm hieronder:

Lees ook: Video: Miss Nederland wordt stiekem gefilmd en gaat viral