Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

North West heeft het even helemaal gehad met de paparazzi.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Dit zijn de eerste van Kylie's eigen realityshow

De jonge realityster is een stuk minder in de laatste afleveringen van Keeping Up with the Kardashians te zien, omdat zij zich op dit moment volledig focust op haar eigen realityshow. Kylie geeft haar fans hiermee een uniek kijkje in haar leven, waaronder een kijkje achter de schermen bij haar bedrijf Kylie Cosmetics. In de trailer geeft Kylie alvast een voorproefje. “Wanneer je opgroeit met allemaal camera’s om je heen, voelt het alsof iedereen je kent. Maar dit is niet zo”, vertelt ze in de voiceover. Fans van de realityster slash zakenvrouw moeten nog even wachten, want de show zal pas op 6 juli te zien zijn.

Kendall Jenner stopt met Keeping Up with the Kardashians

Het leven van de familie wordt al jaren gevolgd door de camera's, en Kendall en Kylie weten zelfs niet beter. Al sinds jongsaf aan weten ze dat er altijd mensen in de buurt zijn die hen filmen, al lijkt daar binnenkort verandering in te gaan komen. Zo begint Kylie deze zomer met haar eigen realityshow en ziet het ernaaruit dat Kendall zich volledig gaat focussen op haar modellencarrière. Het succesvolle model lijkt helemaal klaar te zijn met KUWTK en is naar verluidt dan ook van plan te stoppen met de show.

North West niet blij met paparazzi

Hoewel haar hele familie leeft voor de camera’s, vindt de 3-jarige North het maar niks. De dochter van Kanye en Kim vindt het maar niks dat ze de hele dag achtervolgd wordt door de paparazzi en laat dit dan ook goed merken. Wanneer ze samen met Kim een ijswinkel in Los Angeles uitloopt, schreeuwt de kleine diva dan ook meerdere malen “No pictures” naar de aanwezige paparazzi. Miauw!

Bron: Celebuzz Beeld: Instagram, Twitter