Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chantal Janzen reageert voor het eerst op zwangerschapsgeruchten

Chantal Janzen brak deze week het internet met een foto die ze deelde op Instagram.

Chantal Janzen reageert voor het eerst op zwangerschapsgeruchten

Chantal Janzen brak deze week het internet met een foto die ze deelde op Instagram. ‘Hello Baby’, viel er te lezen in gouden ballonletters, waarna de presentatrice een stortvloed aan reacties en felicitaties kreeg. Volgers en fans dachten meteen dat Chantal in blijde verwachting was, toch bleek niets minder waar.

Uit de hand gelopen

“Het stomme is, dat ding hing in het kinderdagverblijf op de muur en ik dacht: ‘O, ja dat gaan we posten’en toen dacht ik daarna: ‘O…’ En mijn man is daar totaal verkeerd mee om gegaan. Hij zat in het buitenland en kreeg allemaal appjes met felicitaties. Maar hij had iets met zijn werk voor elkaar gekregen, dus hij stuurde iedereen terug: ‘Ja, fantastisch he, dankjewel!’”, vertelt Chantal aan Shownieuws. “Dus ik zeg tegen hem: ‘Nee, wát heb je gedaan?’, waarop hij antwoordde: ‘Wat heb jíj dan gedaan?’”, vervolgt ze lachend. “‘Die appjes waren niet voor werk, maar voor iets anders…’”

Van kwaad tot erger

Het nieuws dat haar man het heugelijke nieuws bevestigde, ging als een lopend vuurtje. “Deze grap liep helemaal in de soep”, aldus Chantal. “Het is natuurlijk ook wel een beetje naïef, want dan denk je dat misschien ook wel. Alhoewel, áls het zo zou zijn, dan had ik het niet hiermee gedaan. Dan had ik niet zo’n tekst van een kaartje gedaan, dat is zo onpersoonlijk”, besluit ze.

De suggestieve Instagrampost bleek een publiciteitsstunt te zijn voor een nieuw programma op haar online platform. In de eerste online aflevering van Chantal Komt Werken bezoekt ze namelijk een crèche; vandaar de koppeling met baby's.

Lees ook: Chantal Janzen: 'Ik weet nog dat ik in tranen mijn moeder belde'

Beeld: ANP