Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Stalker Kylie Jenner geeft zichzelf aan bij de politie

De stalker die tot twee keer toe het huis van Kylie Jenner probeerde binnen te komen, Marvin Magallanes, heeft zichzelf aangegeven bij de politie om een moord te bekennen. De 25-jarige Marvin Magallanes werd tot twee keer toe gearresteerd toen hij Kylie's huis binnen probeerde te dringen, zo laat TMZ weten.

Bij de tweede poging ramde hij zelfs het hek van de beveiliging waarna hij snel wegreed. Hij werd in verwarde staat opgepakt en in een psychiatrisch ziekenhuis opgenomen maar ontsnapte. De 19-jarige Kylie was destijds flink van slag door de geobsedeerde en verwarde Magallanes. Maar volgens de politie in Anaheim heeft Marvin Magallanes zich vandaag vrijwillig gemeld. Hij bekende de moord op een dakloze man en de politie brengt hem ook in verband met een onopgeloste moord in 2016. Voorlopig zit Marvin vast tot het onderzoek naar de twee moorden is afgerond.

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Kim Kardashian behaalde deze week 100 miljoen volgers op Instagram

De realityster staat daarmee in de top-10 van meest gevolgde personen. De nummer 1: zangeres Selena Gomez, die 120 miljoen volgers heeft. En dat was reden voor een feestje natuurlijk! "Ik kan nog niet geloven dat ik de 100 miljoen volgers op Instagram heb bereikt, dank jullie wel!", leest het bijschrift van de 36-jarige Kim Kardashian op haar website."

Bron: RTL, Beeld: Instagram