Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

We hebben de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes weer voor je op een rijtje gezet.

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptations Merijn en Pommeline zijn eigen YouTube-kanaal gestart

De Temptation Island-sterren zijn populairder dan ooit en daar weten ze goed gebruik van te maken. Eerder begonnen Lize en Ken, Alex, Karim en Lisa ook al een eigen YouTube-kanaal, waarbij ze hun trouwe fans een kijkje in hun leven geven ná het spraakmakende programma. Uiteraard konden Merijn en Pommeline niet achterblijven en zijn ook zij hun eigen kanaal begonnen. De eerste video is inmiddels een feit, waarbij Merijn een lesje Vlaams van Pommeline krijgt. Al vindt die sommige woorden toch wel apart...

Sabia Boulahrouz laat Rafael van dert Vaart flink betalen

Ze waren ooit zo gelukkig met elkaar, maar daar is inmiddels niet meer van over. De voetballer vond zijn geluk uiteindelijk bij de zwangere Estavana, maar Sabia lijkt nog steeds zoekende te zijn. De ex-voetbalvrouw woont nog steeds in de villa waar ze ooit met Rafael woonde, maar kan de hoge huur niet in haar eentje opbrengen. De Duitse schone lijkt dat ook niet bepaald van plan te zijn, aangezien ze nog steeds het huurcontract niet heeft ondertekend.

Volgens een verslaggever van het Duitse tijdschrift Closer is Sabia naar verluidt dus niet bepaald op zoek naar een nieuw huis voor haar en de kinderen. “Er gaan geruchten dat Sabia net zolang doorgaat totdat Rafael niet meer betaalt”. En dat betekent dat Rafael op moet draaien voor de schulden. Volgens de Hamburger Morgenpost is de 43.000 die de voetballer nu moet betalen niet het enige. Er zou namelijk alweer een rekening van 26.000 op hem te wachten.

Hereniging Yolanthe en zus Rebecca te danken aan manlief Wesley

Het heeft wat jaren geduurd, maar de ruzie tussen Yolanthe en haar oudere zus Rebecca lijkt verleden tijd te zijn. De twee kregen een aantal jaar geleden onenigheid om de erfenis van hun overleden vader. Hoewel de twee zussen elkaar die jaren niet spraken of zien, bleef Wesley altijd contact houden met zijn schoonzus. In de Telegraaf vertelt de presentatrice dan ook erg dankbaar te zijn. “Hij was de eerste die aangaf dat het juist goed is, als de band weer hersteld wordt. In de periode dat ik niet met mijn zus sprak, had Wesley dus wel contact met haar. Eigenlijk is dat ook weer heel mooi, dat zoiets kan”, aldus Yolanthe.

Bron: Show Beeld: Instagram, ANP