Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Ook Tatum Dagelet en Najib Amhali roasten Johnny de Mol

Tatum Dagelet legt volgende maand haar ex Johnny de Mol op de pijnbank. De presentatrice doet net als onder anderen Peter Pannekoek en Heleen van Royen mee aan The Roast of Johnny de Mol van Comedy Central. Dat maakte de zender donderdag bekend.

"Dit is de ultieme wraak als ex", stelt Tatum. "Weet je eigenlijk nog wel dat we exen zijn? Nou ik wel!" Ook Najib Amhali mag Johnny onder handen nemen. "Ik heb eerst nee gezegd, maar voor geld doe ik alles", zegt de cabaretier. "I'm coming to kill you with liefde!"

The Roast of Johnny de Mol is op dinsdag 18 december 20.30 uur te zien op Comedy Central. De Mol wordt door nog meer 'frenemies' onder handen genomen. Wie dat zijn, maakt Comedy Central later bekend.

Patricia Paay vindt excuses voor sexpop te laat

De Eindhovense ondernemer Johan Vlemmix maakte begin dit jaar een sexpop van Patricia Paay, die daar op zijn zachtst gezegd niet zo blij mee was. De mediapersoonlijkheid spande een rechtszaak tegen Vlemmix in, omdat haar eer en goede naam naar eigen zeggen werd aangetast. "Je gaat toch niet gewoon een pop maken waar elke man overheen kan. Pure laster", liet ze toen weten. Hoewel Patricia eerst een bedrag van 30.000 euro eiste, verlaagde ze deze vandaag naar 15.000 euro, omdat de rechter aangaf nooit akkoord te gaan met de eis van 30.000 euro. De rechter bepaalt 16 januari het uiteindelijke bedrag.

Miljuschka Witzenhausen klaar voor volgende stap

De presentatrice verhuist binnenkort naar een boerderij met haar twee kinderen en haar nieuwe vriend Philip, met wie ze gaat samenwonen. Ze kiest voor een leven op het platteland. "Niet al te ver weg. De stad moet wel in de buurt zijn, anders krijg ik hyperventilatie van de rust en stilte om me heen. Ik moet af en toe even - en niet in het weekend, want dan is het net Venetië - het grootstedelijke leven voelen. Om dan weer snel terug naar mijn stulpje in het groen te gaan", vertelt ze aan Flair, waar ze ook columniste wordt.

"We vinden het fijn om er onze plek van te maken, waar we gaan wonen en werken. Het is een grote boerderij, we gaan er allemaal leuke projecten doen. We zijn in die zin ook echt aan het ondernemen. Laatst was ik er met mijn kinderen en hebben we appels geplukt en peren en walnoten. Als ik ze dan van boom naar boom zie rennen, denk ik: wat een vrijheid. Voor mij is die connectie met eten belangrijk, dus handen in de aarde, kippen die rondlopen, rivierkreeftjes uit de sloot vangen. En ik kan weer een moestuin aanleggen. Daar verheug ik me het allermeest op."

Bron: BuzzE, Telegraaf Beeld: ANP, Instagram