Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

Kendall Jenner is meer dan gekwetst door de uitspraken van haar vader.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie.

Rob Kardashian ontkent nieuwe relatie

Na een hectische relatie met Blac Chyna, hebben de twee hun relatie enige tijd dan toch echt beëindigd. Hoewel de twee nog wel door een deur kunnen – voornamelijk voor dochter Dream – zou er van liefde geen sprake meer zijn. Rob zou dus zich op de vrijgezellenmarkt begeven, al leek het er even op dat dit maar van korte duur was. De realityster werd al snel gekoppeld aan Meghan James, een bekende realityster in Amerika. Toch laat Rob weten dat er van een romance absoluut geen sprake is, hij zou haar namelijk nog nooit ontmoet hebben. “Ik lees dat ik met een of andere Meghan aan het daten ben, maar dit is absoluut niet waar. Ik heb nog nooit van haar gehoord, laat staan dat ik haar ooit ontmoet heb”. Zo, is die roddel ook weer de wereld uit geholpen.

Justin Bieber doet boekje open over relatie met Kendall Jenner

Ze beweerden zelf altijd alleen maar vrienden te zijn, maar Justin en Kendall werden af en toe toch wel op de gevoelige plaat vastgelegd. Al snel vermoedde de media dat er toch meer aan de hand was tussen de twee, maar daar maakt The Biebs voorgoed een einde aan. Wanneer hem tijdens een interview naar zijn band met Kendall, Gigi en Hailey gevraagd wordt, geeft hij een verrassend antwoord. “Zij zijn de liefste vrouwen die ik ken, ze hebben alle drie een goed hart. Die meiden geven om mij zoals ik ook om hen geef. Wanneer mensen vervelende dingen over hen zeggen, raakt mij dat en hetzelfde geldt voor hen”. Aaawh!

Kendall Jenner gekwetst door uitspraken Caitlyn

Het boek The Secrets of My Life van Catilyn Jenner heeft veel teweeg gebracht bij de Kardashians. In het boek doet Caitlyn een boekje open over haar voormalige familie, met wie ze een groot deel van haar leven doorbracht. Dochter Kendall weigerde het boek te lezen, maar kreeg van zus Kim te horen wat er allemaal in staat. “Ik heb gehoord wat ze allemaal heeft geschreven en een groot deel ervan is gewoon niet waar”, begint Kendall tegen momager Kris. Hoewel het topmodel het niet altijd eens is met haar familie, vindt ze dat haar vader dit keer echt te ver is gegaan. “Er is geen reden om ons zo te behandelen”.

Bron: ELLE UK Beeld: YouTube, Instagram