Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Personal trainer maakt een statement met foto van blote billen

"Als ik terugkijk, dan besef ik hoe stom het was om zoiets kleins en oppervlakkigs zo’n grote rol te geven in mijn bestaan."

Personal trainer maakt een statement met foto van blote billen

Victoria D’ariano is een echte fitgirl en weet als personal trainer als geen ander wat je moet doen voor een strak lichaam. Regelmatig showt ze het resultaat van haar eigen fit journey aan haar 282.000 volgers. Toch heeft de blondine ook zo haar onzekerheden...

Onzeker

In een openhartige post op Instagram vertelt Victoria dat ze zich al jaren stoort aan het putje in haar billen, maar die onzekerheid nu helemaal beu is. "Beste kuiltje, de eerste keer dat ik je zag, herinner ik me nog goed. Ik was vijftien", begint ze haar verhaal. "Sindsdien had je een negatieve impact op mijn leven."

Schaamte

"Je gaf me het gevoel dat ik dik was, dat ik er niet toe deed. Je had altijd een invloed op wat ik al dan niet droeg. Ik voelde me nooit zelfzekerd in bikini omdat ik ervan overtuigd was dat iedereen naar je staarde”, schrijft ze bij de fotocollage met drie verschillende kiekjes van haar billen.

"Ik herinner me dat ik je urenlang bekeek in de spiegel. Ik kneep je samen, vroeg me af waarom ik je had. Je bracht mij aan het huilen uit schaamte. Mijn vriendinnen hadden niemand zoals jij. Ik trainde extra hard en at beter in de hoop dat je zou verdwijnen. Ik overwoog zelfs behandelingen om je weg te werken. Maar je bleef en je bent nog altijd niet vertrokken."

Geaccepteerd

Victoria laat weten dat haar kuiltje haar veel plezier heeft afgenomen, maar dat ze daar nu echt een einde aan maakt. "Je zal me voortaan niet meer onwaardig, te min of niet in vorm laten voelen. Je bent wat je bent en ik heb er vrede mee. Ik heb je geaccepteerd. Als ik terugkijk, dan besef ik hoe stom het was om zoiets kleins en oppervlakkigs zo’n grote rol te geven in mijn bestaan. Ik ben blij dat ik er klaar mee ben", luidt het bericht.

Tot slot heeft de blondine nog een boodschappen voor haar volgers. "Ik hoop dat iedereen die hetzelfde meemaakt zich dit kan realiseren. Laat dingen die er eigenlijk niet toe doen nooit een negatief effect hebben op je geluk".

Lees ook: Fitgirl laat haar échte lichaam zien

Beeld: Instagram, Istock