Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Halle Berry reageert voor het eerst op zwangerschapsgeruchten

Want zou de 50-jarige actrice écht in verwachting zijn van haar derde kind?!

Halle Berry reageert voor het eerst op zwangerschapsgeruchten

Halle Berry brak het internet toen ze op het Chysalis Butterfly Ball in Los Angeles op de rode loper verscheen in een loeistrakke mini jurk. Het waren echter niet haar jaloersmakende looks die de tongen losmaakten, maar mensen raakten niet uitgepraat over “het buikje” dat zichtbaar was in haar gewaad. Want zou de 50-jarige actrice écht in verwachting zijn van haar derde kind?!

Zwanger?

Niet alleen Halle’s vermeende babybuik bracht de geruchtenmolen op gang, ook de manier waarop ze poseerde. Zo koos ze er opvallend genoeg voor om beide handen te plaatsen op haar buik. Al snel drukten haar woordvoerders de geruchten de kop in, maar Halle hield zelf haar lippen stijf op elkaar. Tot nu! Op Instagram laat de Oscar-winnares nu voor het eerst van zich horen over de pregnancy-gate. “Mag een vrouw ook eens steak en patat eten?!”, leest het bijschrift van een selfie. Gevolgd door twee emoji’s waarvan er één met z’n ogen rolt. Niks aan het handje, dus.

Halle heeft twee kinderen; de negen jaar oude Nahla, die ze kreeg met het Canadese model Gabriel Aubry en de 3-jarige Maceo die ze kreeg met Franse acteur Olivier Martinez.

Lees ook: Halle Berry over plastische chirurgie

Can a girl have some steak and fries?? 🙄😉

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op

Beeld: Instagram, ANP