Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit?

Grazia's Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2017.

Henrick's Curious Cucumber Zoo

's Werelds grootste, kleinste en meest ongewone komkommerdierentuin opende gisteren zijn poorten in Amsterdam. Van 14 t/m 18 juni kun je terecht bij de Cucumber Zoo voor de zoölogische komkommertentoonstelling. Daarnaast kun je er ook genieten van een unieke selectie cocktails geïnspireerd door de komkommercollectie. Ook kun je kans maken op - waarschijnlijk - de duurste komkommer ter wereld.

Wie, wat, waar

Geopend woensdag tot en met zondag.

Ten Katestraat 117 in Amsterdam.

Meer info over het event lees je HIER.

YogaFest Amsterdam

Yogaliefhebbers opgelet: komend weekend vindt de derde editie van het YogaFest in de Westergasfabriek in Amsterdam plaats. Body, mind & soul staan hierin centraal. Ook kun je erheen voor een heerlijke massage of een lekker hapje!

Wie, wat, waar

Zaterdag 17 en zondag 18 juni.

Westergasfabriek in Amsterdam.

Koop je tickets HIER.

Houtfestival

Wil jij in een dag de wereld rond? Dan is het Houtfestival in Haarlem de ideale plek voor jou. Verhalen van over de hele wereld worden hier met elkaar gedeeld. Een festival zou natuurlijk geen festival zijn zonder muziek en dans. Gevarieerde muziek zorgt voor een gezellige sfeer, waar jij dus gewoon bij kunt zijn.

Wie, wat, waar

Zaterdag 17 juni tussen 18:00 en 24:00 en zondag 18 juni tussen 12:00 en 23:00.

Haarlemmerhout in Haarlem.

Meer informatie over het event vind je HIER.

Bioscoopje pakken?

Vanaf 15 juni komt de langverwachte en alom geprezen horrorfilm It Comes At Nightvan Award-winnende filmmaker Trey Edward Shults uit in de Nederlandse bioscopen. In It Comes at Night verschuilen vader Paul (Joel Edgerton) en zijn gezin zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat wanneer een ander wanhopig gezin plots voor de deur staat.

Ondanks de goede bedoelingen tussen beide families krijgen paranoia en wantrouwen al snel de overhand. Terwijl buiten het gevaar steeds dichterbij sluipt, haalt het beschermen van zijn eigen gezin het meest monsterlijke in Paul naar boven.