Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De waarheid achter mooie hotelfoto's

Niets is wat het lijkt...

De waarheid achter mooie hotelfoto's

De zomervakantie laat niet lang meer op zich wachten, wat betekent dat de meesten er weer op uittrekken. De vakanties worden geboekt, de koffers gepakt en eenmaal in het resort aangekomen, kan de vakantie helemaal beginnen. Althans, dat hoop je…

Foto's

Je hebt een vakantie geboekt met de meest luxueuze suite, maar eenmaal in het hotel aangekomen blijkt je zogenaamde suite niets meer te zijn dan een krappe kamer, waarbij de ramen niet open kunnen en de badkamer in het niets lijkt op de mooie foto’s die je gezien had toen je de kamer boekte. Dit scenario komt helaas vaker voor dan gewenst, wat toch wel bepalend is voor de rest van je vakantie.

Misleiding

Het komst dus steeds vaker voor dat de foto’s die je op verschillende vakantiewebsite’s ziet, totaal niet vergelijkbaar zijn met de realiteit. Van een mini zwembad tot aan een veel te kleine badkamer en van een zogenaamd privéstrand tot aan een jacuzzi waar je echt niet met je hele vriendengroep in kan, vakantiewebsite Oyster zette de grootste misleidingen op een rijtje. Benieuwd? Klik dan *HIER*!

Lees ook: Steward onthult de vreemdste vragen van passagiers in het vliegtuig

Bron: HLN.be Beeld: iStock