Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Foto's Jennifer Lopez zonder Photoshop krijgen veel reacties

Wat is ze toch prachtig.

Foto's Jennifer Lopez zonder Photoshop krijgen veel reacties

Over een maand wordt Jennifer Lopez maar liefst 48 jaar oud, maar met haar uiterlijk zou ze zo nog voor een twintiger door kunnen. De wereldster heeft een figuurtje waar je u tegen zegt en daar is ze dan ook erg trots op. Via social media deelt de zangeres regelmatig de knapste kiekjes van zichzelf, waar ze niets aan de verbeelding over laat. Want hoewel er regelmatig wat Photoshop bij komt kijken, is J.Lo ook zonder een beeldige verschijning.

Paparazzi

De zanger geniet op dit moment van een heerlijke vakantie met haar vriend Alex Rodriguez, met wie ze het zichtbaar naar haar zin heeft. De twee bevinden zich uiteraard op een luxueuze jacht in het nog chiquere Cannes. Ondanks dat de twee zich prima kunnen verstoppen op de jacht, weet de paparazzi toch een paar kiekjes van het stel te maken.

Jaloersmakend

Jennifer wordt dan ook op de kiek gezet, wanneer ze zichzelf van wat zonnebrand voorziet. De Jenny From The Block-zangeres krijgt met haar jaloersmakende figuur dan ook veel lovende reacties op social media. “Wauw!” en “Deze moeder van twee is nog de volle honderd procent in shape” zijn slechts een greep uit de vele positieve reacties. En met de foto’s bewijst J.Lo dat ze ook zonder Photoshop één van de mooiste vrouwen ter wereld is!

Lees ook: Jennifer Lopez deelt make-uploze foto, internet wordt gek

Bron: AD Beeld: Twitter, Getty