Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Vlogger SnapKing zegt sorry tegen fans voor peperdure telefoontjes

De vlogger zegt nu dat hij niet uit was op geld, maar een deal met een belbedrijf had, omdat hij geen andere manier kon bedenken om telefonisch met zijn fans te praten. "Een gratis nummer was geen optie. Een 0900-nummer kost altijd geld. Het was niet mijn intentie er geld aan te verdienen", laat hij weten. "Ik spoorde kleine kinderen aan om te gaan bellen, maar zij hebben niet het benul dat het geld kost."

Cosby opnieuw voor de rechter wegens misbruik

Bill Cosby staat dit najaar opnieuw voor de rechter wegens het aanranden van Andrea Constand. Een rechter in Pennsylvania besloot dat de zaak, die vorige maand nietig werd verklaard, in november over wordt gedaan.

Nicky Hilton dolblij met tweede zwangerschap

Nicky Hilton is in de zevende hemel. De 33-jarige socialite en haar man James Rotschild verwachten hun tweede kind, zo bevestigde een woordvoerder van Nicky aan People. Nicky en James kregen vorig jaar een dochter, Lily Grace Victoria. Wanneer de tweede spruit wordt verwacht, is niet bekendgemaakt. Naar verluidt is Nicky drie maanden zwanger.

Laatste nieuws

Zie ook