De waarheid achter de kinderen van Cristiano Ronaldo

Waarom kiest de voetballer elke keer voor een draagmoeder en wil hij de kinderen alleen opvoeden?

Lees ook

Nadat Cristiano Ronaldo zeven jaar geleden vader werd van zoontje Cristiano Junior, mocht hij vorige maand de tweeling Eva en Mateo in zijn leven verwelkomen. Maar waarom kiest de voetballer elke keer voor een draagmoeder en wil hij de kinderen alleen opvoeden?

Opvoeding

Cristiano werd vorige maand de trotse vader van de tweeling, maar wilde net zoals bij zijn oudste zoon niets kwijt over de draagmoeder van zijn kinderen. Uit documenten blijkt nu dat de tweeling in het Sharp Grossmont Hospital in Californië ter wereld kwam. Ook blijkt uit de papieren dat alleen Cristiano als ouder is toegewezen. Dat laatste zou vooral zijn omdat hij de kinderen de opvoeding wil geven die hij zelf niet heeft gekregen van zijn vader. Hij wil dat zijn kinderen niets tekort komen en neemt dan ook de volledige zorg over zijn kroost – met uitzondering van zijn moeder, die hij volledig vertrouwt.

Zwanger

Ook zouden er theorieën de rondte doen die beweren dat Cristiano Jr. de biologische broer van de tweeling is en hij dus ook nu voor dezelfde draagmoeder heeft gekozen als zeven jaar geleden. Toch ziet het ernaar uit dat de voetballer het niet bij drie kinderen laat en hij binnenkort weer op pad mag voor babyspullen. Zijn 22-jarige vriendin Georgina Rodriguez – een populair model in Spanje – zou naar verluidt zwanger zijn, nadat zij meerdere keren met een beginnend babybuikje werd gespot. Eén ding moge duidelijk zijn: het gaat de komende tijd erg druk worden voor Cristiano en zijn familie…

Lees ook: Cristiano Ronaldo deelt familiefoto met kersverse tweeling

Bron: Daily Mail Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook