Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Blac Chyna doet een boekje open over het samenwonen met Rob Kardashian

In een recent interview laat de voormalig stripper weten slechts twee maanden met de Kardashian-telg samengewoond te hebben. Daarna deelden ze het ouderschap met baby Dream Kardashian. “Ongeveer één maand na de geboorte van Dream, verhuisde ik samen met Rob naar Kylie’s oude huis. Ik zette mijn trots opzij en ik heb daar ongeveer een week gewoond, maar we botsten te veel en ik vond dat ik het niet verdiende hoe hij mij behandelde”, aldus Chyna. De twee belandden in een emotional rollercoaster met als kers op de taart de naaktfoto’s die Rob van haar uitlekte. Vervolgens beschuldigde Rob, Blac ervan dat ze enkel uit was op zijn geld.

Rob en Blac Chyna in betere tijden.

Tyga waarschuwde Rob Kardashian voor ex Blac Chyna

Rapper Tyga had ruim vier jaar een relatie met Blac Chyna. Hun liefde werd bezegeld met een zoontje, King Cairo. Toen hun relatie strandde, viel de rapper voor de charmes van Kylie Jenner en niet veel later kregen Rob Kardashian en Blac Chyna iets met elkaar. Tyga zou Rob naar verluidt gewaarschuwd hebben voor zijn ex. "Toen zij een relatie kregen, heb ik hem meteen verteld hoe ze in elkaar zit en waar hij mee te maken zou krijgen. Ik heb tegen hem gezegd: 'Gast, ik was drie, vier jaar met haar samen. Ik weet hoe het nu gaat", aldus de 27-jarige rapper. "Ze is gewoon Chyna, ze heeft een hele bijzondere mentaliteit. Ze is een goed mens, maar ze heeft gewoon veel meegemaakt. En ze heeft geen mensen gehad die haar steunden", besluit Tyga.

Kylie's SnapChat is gehackt

De Snapchat van Kylie Jenner is gehackt en de dader dreigt naaktfoto’s te publiceren van de realityster. Fans van de 19-jarige Jenner zagen zondagavond een vreemde Snap verschijnen met het bericht een andere gebruiker te volgen om de foto’s te zien. Jenner heeft nog niet gereageerd op de hack.

“Volg me voor naaktfoto’s van Kylie Jenner!!”, schreef gebruiker chikri95 met een link naar een Twitteraccount. Op dit account van de vermeende hacker schrijft deze dat hij in het bezit is van naakfoto’s van de realityster. Tot nu toe zijn er nog geen foto’s gelekt.

Bron: People, NU.nl, US Weekly, Beeld: YouTube, Instagram