Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

7 Tekenen dat hij (nog steeds) tot over zijn oren verliefd op je is

Vooral nummer 4!

7 Tekenen dat hij (nog steeds) tot over zijn oren verliefd op je is

Als we ergens onzeker over zijn, is het wel of hij je (nog) leuk vindt. Tja, eerlijk is eerlijk: hoe langer de relatie duurt hoe minder mensen hun best gaan doen. Twijfel je of je een tussendoortje of serious business bent voor hem? Volgens Cosmopolitan UKzijn dit dé zeven tekenen dat hij nog steeds helemaal into you is:

1. Hij maakt oogcontact tijdens de seks

Als een man sex heeft met een vrouw waar hij verliefd op is, zal hij zich openstellen en je dus aankijken. Seks is voor hem dan niet alleen een vorm van intimiteit, maar ook een gevoel van geborgenheid.

2. Hij brengt jullie relatie naar een hoger niveau

Als hij echt voor je gaat, werkt hij aan jullie relatie. Hij denkt na over de toekomst en plant dingen in het vooruitzicht. Hij doet z'n best en toont inzet vanaf zijn kant.

3. Hij is lief en aanhankelijk

Zelfs de stoerste mannen tonen hun zachte kant als ze écht verliefd zijn en durven zich dan ook kwetsbaar op te stellen. Hij zal niet alleen verlangen naar een kus en een knuffel, maar ook naar een goed gesprek. Ja, ook mannen hebben dat nodig!

4. Hij brengt zijn vrije tijd graag met jou door

Wanneer jullie relatie veder gaat dan een 'toevallige affaire', wil hij je ook om zich heen hebben als hij aan het werk is of thuis aan het hangen is. Als hij je betrekt in zijn dagelijkse routine, is het menens.

5. Hij wil graag dat mensen in zijn leven weten wie jij bent

Als je eenmaal zijn hart hebt veroverd, wil hij dat iedereen weet wie jij bent. Hij kan dag en nacht nergens anders over praten en wil dat iedereen jou net zo leuk vindt als hijzelf.

6. Hij wil jou gelukkig zien

Een verliefde man leeft voor jouw geluk. Hij zal onthouden wat jou blij maakt. Ja, een kop koffie voor je maken telt ook.

7. Hij vertelt je wanneer hij aan je denkt

Deze is vrij duidelijk, toch?

Lees ook: 8 Dingen waarvan hij wil dat je ze doet in bed, maar niet durft te zeggen