Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Estelle Cruijff en Badr Hari intiem gespot

Wat is daar gaande?

Estelle Cruijff en Badr Hari intiem gespot

De twee exen, Badr Hari en Estelle Cruijff, zijn intiem gespot in Amsterdam. Dit terwijl heel Nederland in de veronderstelling was dat het voorgoed over was tussen de twee. Daarnaast zou Badr op dit moment een celstraf uit moeten zitten en vraagt iedereen zich af waarom hij op vrije voeten loopt.

Ontmoeting

Weekblad Story kreeg de tip dat de twee samen gesignaleerd zouden zijn. Volgens de fotograaf waren ze zo'n 25 minuten met elkaar aan het kletsen en lachten zij zelfs. De ontmoeting is opmerkelijk te noemen aangezien de veelbesproken kickbokser op dit moment een celstraf van ruim 200 dagen uit zou moeten zitten.

De moeder van Estelle liet kort geleden nog weten opgelucht te zijn dat het voorgoed over was tussen de twee: "Nu is hij gelukkig voorgoed uit haar leven verdwenen. Ze hebben totaal geen contact meer. Daar ben ik zó blij mee. Ook voor haar kinderen."

Mishandelingen

Badr en Estelle vielen in 2012 als een blok voor elkaar, nadat Estelle net was gescheiden van voetballer Ruud Gullit. Kort daarna werd Badr van meerdere mishandelingen beschuldigd.

De relatie liep uiteindelijk stuk, maar de twee lijken elkaar nu toch weer op te zoeken. Niemand wil overigens uitleggen waarom de kickbokser op vrije voeten was. Estelle liet aan Shownieuws weten dat het om een toevallige ontmoeting ging.

Lees ook: Estelle Cruijff en Badr Hari weer samen gespot

Bron: Shownieuws Beeld: ANP, Twitter