Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Barbie krijgt steun uit onverwachte hoek

Samantha van der Plas aka Barbie heeft een heel roerige tijd achter de rug. Vorige week liet ze weten officieel gescheiden te zijn van Michael. De rondborstige blondine moest daarom even haar ei kwijt… bij niemand minder dan Temptation Islands Niels. “Peptalkie. Zat er effe doorheen op de stand van het weekend gelukkig gaf nielsvanderzanden me effe een peptalkie en kon ik vrolijk verder super aardig”, laat ze weten op Instagram.

Rachel Kramer heeft groot nieuws

Wedding bells! K-otic-zangeres Rachel Kramer is ten huwelijk gevraagd door haar geliefde Deon! Hij schrijft op Instagram: “Ze heeft zich overgegeven, ZE ZIJ JA!!? 2 Oktober 2017, vandaag zijn we 7 jaar samen, een prachtige dochter van 3, op de mooiste plek van ons Curacao! Dit was het perfecte moment, I Love you.”

Donny Roelvink wil zich onderscheiden van Dave Roelvink

Hoe verschillend de karakters van de gebroeders Roelvink ook mogen zijn, qua uiterlijk zijn ze soms moeilijk uit elkaar te houden. Donny is er klaar mee en doet er alles aan om verwarring te voorkomen. Het kwam regelmatig voor dat Donny op straat werd aangesproken als 'Dave'. Hij vertelt in een interview met VIVA dat hij het vervelend vond dat mensen met hem op de foto wilden omdat ze dachten dat hij Dave was. Alleen op deze manier kreeg hij aandacht. Donny was er klaar mee en besloot keihard te trainen om zich op deze manier te onderscheiden van zijn broer.Drie jaar geleden was het een zwart jaar voor de jongste telg van de familie Roelvink.Het ging uit met zijn vriendin, kwam veel aan in gewicht en de rechtszaak van zijn oudere broer Dave zorgde voor veel onrust. "Ik heb een rot jaar gehad, met alles erop en eraan. een depressie kun je het bijna wel noemen, ik had nergens meer zin in. Deze moeilijke periode gaf hem motivatie om de knop rigoureus om te zetten. "Als ik om acht uur op school moest zijn, ging ik om half zeven hardlopen". Donny ziet dit achteraf als zijn redding. Hij heeft zijn leven nu weer op de rails. Hij heeft een nieuwe vriendin en is blij dat mensen nu naar hem toe komen om te zeggen dat hij er fit uitziet.En laten we eerlijk zijn, dat mag gezegd worden!

📸 @kaynambiar_

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink.⁶𓅓 (@donnyroelvink) op