Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mis het niet: Furla x Grazia shoppingevent

Hier moet je bij zijn!

Mis het niet: Furla x Grazia shoppingevent

Na 90 jaar voortdurend evolueren is het hoog tijd voor de eerste Furla flagshipstore in hartje Amsterdam. Hier kunnen fashionista’s genieten van Furla’s authentieke Italiaanse cultuur en schoonheid. Dat moet natuurlijk gevierd worden met een exclusief Furla shoppingevent en jij kunt erbij zijn!

Furla flagshipstore

Yes! Vanaf nu kun je de hele Furla-collectie shoppen in Nederland, want Furla opent de eerste Nederlandse flagshipstore in de P.C. Hooftstraat. Fashionista’s kunnen de wereld van Furla ontdekken in de nieuwe winkel in de meest exclusieve shoppingstraat van Amsterdam, waar naast tassen ook schoenen, zonnebrillen en accessoires te vinden zijn. De nieuwe winkel staat in het teken van creativiteit, kwaliteit en de authentieke Italiaanse lifestyle.

Italiaanse traditie

De allereerste winkel van Furla werd geopend door oprichter Aldo Furlanetto in Bologna en is still in business. Daarnaast zijn er sinds 1955 wereldwijd 400 nieuwe winkels geopend. Volgens Aldo moet een succesvol modebedrijf zich inzetten voor excellente accessoires en mode met het beste leer dat er bestaat, en dit is dan ook wat hij deed.

De geschiedenis van Furla is grotendeels gebouwd op het geloof en de visie van Aldo. Furla’s prioriteit is altijd de kwaliteit van het product: een visie op mode gebaseerd op aandacht voor de kleinste details, typisch voor de Italiaanse traditie. Het resultaat? Jaarlijks meer dan twee miljoen verkochte tassen; ongeveer elke zestien seconden gaat er een over de toonbank.

Nu, 90 jaar later en nog steeds authentiek Italiaans, hoopt Furla de collectie voortdurend te evolueren en Furla’s wereld te delen met zoveel mogelijk mensen, ook met jou!

Shoppingevent The Furla Society

Op 23 november organiseert Grazia samen met Furla het Furla x Grazia shoppingevent. Kom van 18.30 tot 20.30 genieten van de nieuwe collectie terwijl je een cocktail in je hand hebt, geniet van verschillende luxe hapjes en luistert naar de beats van een bekende dj. Ook zal er een illustrator aanwezig zijn om een prachtige schets van jou te maken. Kom langs en deel je ervaring op Instagram met #TheFurlaSociety.

Volg Furla via Instagram met #furlafeeling en meld je helemaal gratis via onderstaand formulier aan! Wees er snel bij, want er is beperkt plek beschikbaar. Enne... zorg dat je op tijd bent, want de eerste 100 bezoekers krijgen een abonnement (6 maanden) op Grazia!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!