Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ed Westwick is uit déze serie gezet na beschuldigingen

Als dat maar goed komt!

Ed Westwick is uit déze serie gezet na beschuldigingen

Steeds meer acteurs en actrices klappen uit de school over seksuele intimidaties in Hollywood, waarbij velen van hen fanatiek gebruik maken van de hashtag #MeToo. Ook de populaire Gossip Girl-acteur Ed Westwick werd deze week tweemaal beschuldigd van ongewenste seksuele handelingen. Met alle gevolgen van dien.

Ontkent

Ed reageerde via Instagram en ontkent dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel misbruik. Maar, toch besloot de BBC om alle shows uit te stellen waarin de acteur een rol speelt. Dit net zo lang totdat de zaak rondom de Gossip Girl-acteur is opgelost.

Stoppen

Maar, het kan nog erger. Na alle ophef is er ook besloten dat de acteur niet in het tweede seizoen van de Netflix serie White Gold zal verschijnen en moet Ed ook stoppen bij Ordeal by Innocence. Dit maakte The Guardian gister bekend.

Twee beschuldigingen

En, ophef is er zeker. Na de heftige beschuldiging van actrice Kristina Cohen, volgde ook actrice Aurélie Wynn met een beschuldiging van seksuele intimidatie. De politie is een onderzoek gestart. Wat er verder gaat gebeuren met de carrière van de acteur is nog onduidelijk.

Lees ook: Ed Westwick reageert op beschuldiging van verkrachting

Bron: The Guardian Beeld: Twitter, Gettyimages