Robin Martens moest gedwongen uit Goede Tijden Slechte Tijden stappen

Zó zit het dus.
Robin Martens moest gedwongen uit Goede Tijden Slechte Tijden stappen

Dat er een leegloop aan de gang is in Goede Tijden Slechte Tijden, is een feit. Na Buddy Vedder, Urvin Monte en Marjolein Keuning, hoorden we deze week dat ook Robin Martens zal stoppen, die bijna acht jaar te zien was als Rikki de Jong. Gisteravond legde ze de situatie bij RTL Boulevard uit en die bleek niet fraai...

Uit de serie

De 25-jarige actrice moest de serie namelijk gedwongen verlaten. Ze is door de makers uit de serie geschreven. "De makers stoppen met de verhaallijn van Rikki. Toen ik hoorde dat ik uit de serie was geschreven dacht ik, huh? Het nieuws kwam onverwacht, ik ben daar wel even verdrietig om geweest", vertelde ze gister bij RTL Boulevard.

Lief berichtje

Robin is erg ontroerd door de vele reacties van kijkers die haar gaan missen: "Dat is hartverwarmend. Ik vind het heel erg lief dat mensen de moeite nemen om een lief berichtje op mijn social media te zetten."

Wat nu?

Op donderdag 21 december zal Robin aka Rikkie voor het laatst te zien zijn in de soap. Benieuwd wat ze nu gaat doen? Dat lees je hier!

Vanavond ben ik te zien bij @rtlboulevard ✨Over mijn vertrek bij @gtst ✨

Een bericht gedeeld door Robin Martens (@robinmartensofficial) op

Bron: Televizier, RTL Boulevard Beeld: Instagram, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9717061f0cd', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });