Slaat Famke Louise de handen ineen met Lil' Kleine?

Wordt dit dé samenwerking van het jaar?
Slaat Famke Louise de handen ineen met Lil' Kleine?

Famke Louise is on fire! De nieuwbakken zangeres lanceert de ene single na de andere en ondanks alle kritiek schieten het aantal views als paddestoelen uit de grond. De blondine lijkt dan ook niet te stoppen en brengt binnenkort zelfs een nieuwe single uit met niemand minder dan Lil' Kleine. Of toch niet...?

Samenwerking...

Naast dat de vlogster vandaag een akoestische versie van haar grote hit Op Me Monnie online zet, is er ondertussen ook een deel van haar nieuwe nummer met Lil' Kleine en rapper Sjaak gelekt. Tenminste, dat is wat er op YouTube beweerd wordt. Op het video-platform verscheen een nummer van de drie, dat volgens het account zou zijn gelekt. Fans geloven het niet.

...Of toch niet?

Het gaat om het nummer Hoofdmoe. Volgens oplettende fans, die massaal onder de video reageren, lijkt de vrouwelijke stem niet op die van Famke, maar op de stem van zangeres Latifah. De hip hop-zangeres zit net als Lil' Kleine bij platenlabel Top Notch en zou dan ook meer voor de hand liggen dan Famke. Wat denk jij? Luister mee!

Lees ook: YouTube-ster Famke Louise vroeger gepest

Beeld: YouTube, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f33e22996679', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });