Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Grazia's top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. 'Kylie Jenners zwangerschap wordt deze week bekendgemaakt'

Kylie Jenner blijft ons in spanning houden met haar vermeende zwangerschap. De jongste Jenner-telg zou namelijk in verwachting zijn van haar rebound liefje rapper Travis Scott- al werd er ook eventjes gespeculeerd dat haar ex Tyga de vader zou zijn. Sinds de geruchten de wereld in kwamen, in september vorig jaar, hield de 20-jarige haar lippen stijf op elkaar. Hoewel er eerder werd gefluisterd dat Kylie’s big reveal zou plaatsvinden op de Kardashian Kristmas Kard, bleek niets minder waar en was de socialite nergens te bekennen.

2. Idols komt niet meer terug op televisie

Twee jaar geleden lanceerde Idols een vernieuwde versie van de talentenjacht op televisie, sinds deze in 2008 van de buis ging. Maar, deze comeback bracht minder succes met zich mee dan gedacht.

3. Verbazing over 'onzichtbare' babybuik van zwangere vrouw

De 18-jarige Reanna Stephens is zeven maanden zwanger, maar er is haast geen babybumpte zien. Het internet geeft de jonge vrouw veel commentaar en de mommy to be geeft nu uitleg.