Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Betekent dit het einde voor Geer en Goor?

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Gerard Joling twijfelt over toekomstige samenwerking met Gordon

Nadat de voormalige zanger in zijn biografie van alles naar buiten brengt, heeft hij veel mensen tegen zich in het harnas gejaagd. Ook zijn goede vriend en collega Gerard was allesbehalve blij met Gordons uitspattingen. "Mijn moeder belde me gisteren op en zei: als je nog met deze man omgaat of iets gaat doen hoef je hier voorlopig niet te komen. Dat is voor een moeder wel een pittige uitspraak, hé?". De zanger is voorlopig dan ook van plan zijn moeders advies braaf op te volgen. "In dit geval is het wel dat het er dus enorm inhakt. Als er onwaarheden over je eigen kind worden worden geschreven, dan mag je wel naar je moeder luisteren."

Deze BN'ers zeiden 'Nee' tegen Temptation Island VIPS

Hoewel je elke keer weer verbaasd bent dat koppels zich opgeven voor het programma, leek het RTL wel een goed plan om ook nog een VIPS-versie van het programma te maken. De redactie ging al snel allerlei semi-bekende koppels benaderen, al ging dat tot op heden nog niet zoals ze waarschijnlijk gehoopt hadden. Zo lieten onder andere Tony Wyczynski, Mascha Feoktistova, Pauline Wingelaar, Oscar Aerts en last but not least Michella Kox het avontuur graag aan hun voorbij gaan. Vooral onze Temptation-expert Michella had een hele duidelijke reden om niet samen met haar man naar Thailand af te reizen. "Ze willen me graag. Maar ik ga niet op dat eiland zitten met de vrouw van Peter Jan Rens.” Duidelijk!

Elise Schaap vindt eigen Olcay-imitatie maar wat grappig

Er zijn maar weinig typetjes die de actrice niet kan nadoen, maar die van Olcay Gulsen is toch wel een favoriet. De Familie Kruys-actrice imiteerde de zakenvrouw in het tv-programma De TV Kantine, waar ze na haar Olcay-imitatie overladen werd met positieve reacties. Ook zelf vond Elise het zichtbaar één van haar leukste typetjes, zo blijkt wel uit de beelden van de bloopers van De TV Kantine. Hilarisch!

Bron: RTL, AD Beeld: RTL, Instagram, ANP