Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit heb je nooit geweten over Sex and the City

Het had niet veel gescheeld of de serie was heel anders geweest!

Dit heb je nooit geweten over Sex and the City

Nu een nieuwe Sex and the City-film volledig van de baan lijkt te zijn, kunnen de dvd-boxen weer van zolder worden gehaald. Hoewel de eerste aflevering alweer twintig jaar oud is, kunnen we er nog steeds geen genoeg van krijgen. Al blijkt dat we na al die jaren nog steeds niet alles over de hitserie weten...

Love story

Naast de vele dramatische liefdesverhalen die de serie gekend heeft, is er toch wel één die ons het meest is bij gebleven: Mr. Big en Carrie Bradshaw. Hoewel hun romance verre van ideaal was, zwijmelden we toch massaal bij hen weg. Toch bleven we ons altijd die ene dringende vraag stellen, wat is de echte naam van Mr. Big?

Naam

Enfin, uiteindelijk kregen we na héél lang wachten eindelijk antwoord op de vraag, maar het had niet veel gescheeld of ze makers hadden het nooit onthuld. "Op het allerlaatste moment in de laatste aflevering realiseerde ik me opeens dat ik Mr. Big's naam nog niet had", vertelt executive producer Michael Patrick King.

Standaard

"Het was echt het moment dat ik dacht: 'Dit is nu aan het gebeuren en ik heb geen plan'. In mijn gedachten had hij nog geen naam." En dus werd er uiteindelijk binnen een split second voor de naam John gekozen. "Het moest een hele normale naam worden. Amerikaans en standaard."

Lees ook: Netflix komt met nieuwe Franse serie die lijkt op Sex And The City

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: Sex and the City