Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moeder stuurt zoon per ongeluk naar school in dít shirt

Haar zoon Anthony mocht een ochtend zelf zijn t-shirt uitzoeken, maar toen hij terugkeerde uit school en ze zag wat hij aan had, kon ze haar ogen niet geloven.

Moeder stuurt zoon per ongeluk naar school in dít shirt

Dat er al gauw iets fout kan gaan als je je zoontje zelf zijn kleding uit laat zoeken, kan de Amerikaanse Shelly McCullar beamen. Haar zoon Anthony mocht een ochtend zelf zijn t-shirt uitzoeken, maar toen hij terugkeerde uit school en ze zag wat hij aan had, kon ze haar ogen niet geloven.

Verrassing

Shelly had van een vriendin een stapel kleding gekregen, die Anthony waarschijnlijk nog zou passen. De vrouw had de kleren gewassen, zonder ze eerst goed te bekijken. De verrassing was dan ook groot toen ze de opdruk van het shirt zag.

I’m loving it

Anthony droeg een rood shirt waar de woorden I’m loving it op prijkten. De kenmerkende gele ‘M’ was echter vervangen door een paar vrouwenbenen… Toen Shelly het ensemble zag van haar zoon, schaamde ze zich niet alleen de ogen uit het hoofd, maar kwam ze ook niet bij van het lachen. “Mijn oprechte excuses aan alle leerkrachten en medewerkers van de school”, schreef Shelly op Facebook bij een foto van haar zoon in het bewuste shirt.

Lees ook: Zien: Deze geweldige schoolfoto van kleuter gaat viral

Bron: Daily Mail, HLN, Beeld: Facebook, iStock