Influencer Serena Verbon gaat viral met 'echte' post baby body

Wauw!
Influencer Serena Verbon gaat viral met 'echte' post baby body

Beautyblogger Serena Verbon beviel vorige maand van zoontje Marshall Austin Chvojka. Met een bikinifoto van haar post-baby body laat ze op Instagram zien dat niet iedereen à la Kylie Jenner meteen weer in shape is.

Boodschap

Serena heeft vijf weken na de bevalling een foto van zichzelf in bikini op Instagram geplaatst, om een boodschap over te brengen naar andere moeders. Bij de post vertelt ze dat het heus niet doodnormaal is om meteen na een bevalling weer back in shape te zijn. Al is dit wel het beeld dat tegenwoordig wordt geschept op Instagram.

"Verbaasd was ik dat ik na een week nog steeds een buik had", vertelt ze. "Hoe doen al die andere moeders dat? Inmiddels zijn we 4 weken verder en heb ik nog steeds een slap buikje, love handles waar het hele dorp zich aan kan vastpakken (als het zou moeten) en een navel die zo diep is als een eindeloze put."

Reacties

Nadat de blogger de foto had gedeeld op het sociale medium, kreeg ze talloze lieve reacties van vrouwen die zich net zo voelen als zij. "Wauw!!! Je bent prachtig! En dankbaar voor je verhaal; zo herkenbaar!" en "Respect. Je bent prachtig zoals je bent en hiermee een voorbeeld voor jonge meisjes/vrouwen die alleen maar ‘dun zijn’ nastreven", zijn slechts twee van de vele lieve berichten.

De foto ging al snel heel het internet rond en Serena mocht gisteren zelfs bij RTL Boulevard plaatsnemen om te praten over te impact van haar foto. "Hopelijk bereik ik via TV nu nog meer moeders die ik kan vertellen dat het juist normaal en OK is om een zacht flubberbuikje te hebben na de zwangerschap (of ervoor!)", laat ze weten. You go girl!

Lees ook: Selfie zwangere vrouw gaat helemaal mis door peuter

Een bericht gedeeld door Beautylab (@serenaverbon) op

Een bericht gedeeld door Beautylab (@serenaverbon) op

Bron: Instagram Beeld: Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6bd3aa1c002', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });