slogan

Selfie zwangere vrouw gaat helemaal mis door peuter

Oh my! De zwangere Georgïa Shortall uit New Mexico plaatste een selfie van zichzelf en haar enorme buik op social media. Meteen daarna ging de foto viral en wel om een heel bijzondere, maar hilarische reden...

Foutje!

De vrouw maakte een foto van zichzelf voor een spiegel in de woonkamer, zodat haar enorme babybuik goed te zien was. Net toen ze de foto nam, verscheen het beentje van haar zoontje in beeld. Op zich niets mis mee, toch? Behalve dat de peuter zijn been precies zo heeft staan, dat het lijkt alsof de vrouw een penis heeft. Eh, foutje! 

Facebook

Gelukkig kon Georgïa er zelf ook om lachen en kon het dan ook niet laten de foto op Facebook te zetten met de tekst: "Wanneer het been van je zoon… het beeld verandert." Aan nieuwssite Huffington Post vertelt ze dat ze aan het bellen was met een vriendin. "We hadden het over onze ontzettend grote buiken, waarop ik zei dat ik wel even een foto zou maken. Dit deed ik en stuurde 'em door. Het was mijn vriendin die opmerkte dat er iets 'mis' was met de foto." 

Lees ook: Zwangere vrouwen die veel bananen eten hebben meer kans op een jongen

Bron: HLN Beeld: Facebook, iStock


,