Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit is officieel de heetste speler van het WK

Hottie alert!

Zien: dit is officieel de heetste speler van het WK

Nu ons land niet meedoet aan het WK in Rusland, zie je misschien weinig redenen om te kijken. Maarreh, met al dat mannelijk schoon is het echt geen straf om naast je liefje op de bank te kruipen en alle wedstrijden mee te kijken. En dan met name wanneer IJsland op het veld een balletje trapt.

Heetste speler

Sexy haar, ogen om in weg te dromen en een lijf waar je u tegen zegt; Rurik Gislason is without a doubt de heetste speler van het WK. De voetballer is een verademing om naar te kijken en dan hebben we het dus níet over zijn kwaliteiten op het veld.

Mrs. Gislason?

Ook op social media is de knappe voetballer erg gewild. Zijn volgens op Instagram zijn tijdens het WK van een paar duizend naar meer dan een miljoen gegaan. En wie even goed op zijn tijdlijn snuffelt, ziet dat een Mrs. Gislason niet aan de orde lijkt te zijn...

Het IJslandse team speelt vanavond om 20:00 uur tegen Kroatië en daar moeten ze flink aan de bak. Mochten ze vanavond namelijk verliezen, is het over en uit met de pret en moeten wij het voorlopig doen met zijn Instagrampagina. Extra hard juichen dus!

Lees ook: Internet in de ban van knappe WK coach

Bron: Fem-Fem Beeld: Instagram, Getty