Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onthuld: zo komt Sylvie Meis aan haar slanke figuur

Ook een body als Sylvie?

Onthuld: zo komt Sylvie Meis aan haar slanke figuur

Sylvie Meis schittert dit jaar met haar loeistrakke body op Grazia's Beach Special. Maar voor wie denkt dat Syl dat lichaam gratis en voor niets cadeau krijgt heeft het toch echt mis.

Strak regime

Sylvie houdt zich aan een strak regime om zo haar afgetrainde lichaam te behouden. Aan het Duitse blad Gala onthult ze het geheim achter haar killerbody.

Ze sport niet alleen twee keer in de week met een personal trainer, maar ook nog vijf keer per week in haar eigen gym at home. Dat doet ze met elektrostimulatie, een vestje met elektroden dat helpt om de spieren te stimuleren.

Ook zul je geen zakjes Haribo, Katja of Red Band in haar penthouse in Hamburg vinden. La Meis snoept namelijk zo goed als nooit, vertelt ze. Heel ze nou heel erg trek in iets zoets? Dan maakt ze bananenpannenkoekjes.

Cheat day

Aan haar social media-kanalen te zien houdt Sylvie zich heus niet altijd aan haar strakke regime en zwicht ze tijdens haar luxe vakanties regelmatig voor een lekker hoorntje met minstens drie bolletjes Italiaans ijs of een doos met donuts. Tsja, ook Sylvie Meis heeft weleens een cheat day!

Lees ook: Zien: Sylvie Meis maakt debuut met nieuwe vlam

Bron: Libelle Beeld: Getty, Instagram