slogan

Grazia's Beach Special ligt in de winkel!

Bij warme temperaturen hoort heerlijk leesvoer. Heb jij even geluk: Grazia's Beach Special ligt nu in de winkel. In het vliegtuig, op het strand of aan het zwembad: Grazia's Beach Special neem je door het fijne formaat overal mee naartoe. Dus... get it while it's hot!

In de Beach Special:

* Als presentatrice, actrice, model, zakenvrouw en moeder kan Sylvie zo nu en dan wel een vakantie gebruiken. Wat zijn haar plannen voor de zomer?
* Real life: "Mijn huur? Vier keer per week seks"
* Deze maand viert Sex and the City haar twintigste verjaardag. Dit zijn de 14 levenslessen die we van Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda hebben geleerd.
* Een interview met actrice Chloë Grace Moretz over ambities, social media, schoenen, en meer.
* Je denkt er misschien niet over na, maar jouw vakantieplezier kan behoorlijk schadelijk zijn voor dier, mens en milieu.
* Single zijn heeft zo zijn voordelen. Behalve in de vakantieperiode – dan zijn die ver te zoeken, vindt Siam Goorwich.
* Luchtkussens, zwoele avonden én de broodnodige bikini-inspiratie.
* Toen ze twaalf jaar was, had Hayley een relatie met haar 25-jarige leraar. Pas nu, twintig jaar later, realiseert ze zich dat het geen affaire was, maar misbruik.
* Van een man die bezet is, blijf je af. Dat is hoe Daniela (38) lange tijd dacht. Maar nu niet meer. "Ik ga recht op mijn doel af. En me daar schuldig over voelen? Zeker niet."
* De grote vakantie horoscoop.
* Wat, maar vooral ook wíe de sterren allemaal meenemen op zomervakantie.
* Freelance reisjournalist Yvette Bax is een summer chaser: ze woont de helft van het jaar in Kaapstad en de andere helft in Amsterdam. Is dat zo idyllisch als het lijkt?
* Met de zomer komt ook de vraag: hoe bruin wil je bakken? De verschillende huidtypes uitgelicht.
* In Brazilië moet je zijn voor een butt lift, in India voor langere benen. Zie hier in welk land welke ingreep het populairst is.

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.