Barbie reageert op kritiek over haar uiterlijk

Ze is helemaal klaar met alle reacties op haar 'onherkenbare' uiterlijk.

Lees ook

Afgelopen week kreeg Barbie, ook wel Samantha de Jong, heel wat kritiek over zich heen. Ze zou onherkenbaar zijn, nadat ze weer verscheen op televisie. Barbie geeft aan helemaal klaar te zijn met alle kritiek en maakt dat heel duidelijk via social media.

Nieuwe look

De realityster verscheen op tv met een heel andere look dan we gewend zijn van haar. Ze is niet alleen gestopt met haar bezoekjes aan de zonnebank, maar zou volgens velen ook iets aan haar gezicht hebben laten doen. Barbie is helemaal klaar met alle speculaties over haar look en laat haar volgers weten dat ze niet zit te wachten op mensen die haar 'kapot' willen maken.

'Niemand krijgt me kapot'

"Jaa geschrokt als je aan de drugs gezeten heb word je er niet mooier op nee en nu ik van alles af ben en rust heb gevonden tja dan ga je er goed uit zien maar begrijp het wel hoor mensen zien je liever naar de afgrond gaan dan dat je er boven op komt en nogmaals NIEMAND KRIJG ME KAPOT DE NIEUWE BARBIE KOMT ERAAN馃ぃ馃ぃ EN MINDER ZONNEBANKE DOET OOK WONDERE !!", plaatste de realityster op haar Instagram. Bekijk hieronder de voor- en nafoto en oordeel zelf.

Lees ook: Dit is naar verluidt de nieuwe liefde van Barbie

Bron: Show Beeld: ANP, Instagram, RTL Boulevard

Laatste nieuws

Zie ook