Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Roxeanne en Erik in de wolken

Roxeanne Hazes en haar verloofde Erik Zwennes kunnen hun geluk niet op. Sinds de geboorte van hun zoon Fender vorige week, plaatsen de twee kiekje na kiekje. Vooral via het Instagramaccount van de kersverse vader kunnen we volop genieten van het schattige jongetje. Kijk mee!

De Oerlemans en Kluiverts kijken samen WK op vakantie

Reinout Oerlemans houdt van het goede leven met zijn gezin en zit daarom op dit moment in Barcelona. En wat blijkt? Ze zijn goede vrienden met de familie Kluivert.

De Oerlemansjes vierden vorige zomer nog vakantie met de familie Borsato, en nu met de familie Kluivert. Ze hebben samen voetbal gekeken en ook namen Patrick en Reinout het tegen elkaar op op het tennisveld. Allebei de vrouwen, Daniëlle en Rossana, posten vooral leuke kiekjes op Instagram.

Barbie moet nu alweer afscheid nemen van nieuwe vriend

De twee lijken een match made in heaven. Ondanks dat moeten de twee nu alweer afscheid nemen van elkaar. Gelukkig is het maar tijdelijk. Haar nieuwe vriend Jeffrey gaat namelijk naar Spanje. "Loveyou baby !! Ik mis je nu al maar heel veel plezier in spanje zie je volgende week en geniet lekker !! dikke xkus voor jou", plaatste de blondine bij een foto van de twee.

Bron: Beau Monde, Instagram Beeld: Instagram, ANP