Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Liam Hemsworth reageert op breuk Miley Cyrus

De acteur reageert

Liam Hemsworth reageert op breuk Miley Cyrus

Hollywood werd gisteren opgeschrikt door het verdrietige nieuws dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth hun verloving verbroken hadden. De acteur reageert nu zelf.

Filmpje

Dat ze uit elkaar zijn, heeft het stel met een video naar het rijk der fabelen verwezen. Liam postte een filmpje op Instagram Stories, waarin de twee samen lachend en dansend in de auto te zien zijn. De Australiër laat zijn verloofde nog even schrikken door hard te schreeuwen, waarop zij reageert: "Oh man, ik doe je nog eens wat aan!'

Breakup

Fans van Miley en Liam speculeerden over een eventuele break-up, nadat de zangeres al haar foto's van Instagram had verwijderd. Het koppel zou het volgens bronnen niet eens kunnen worden over het krijgen van kinderen en vooral wanneer. Volgens anderen had het leeghalen van haar sociale medium te maken met een nieuw album dat eraan zit te komen.

Volgens een bron verbleven de twee de laatste tijd vaak in Nashville, 'waar ze een rustig leven leidden en af en toe naar Malibu kwamen om tijd door te brengen met hun familie'.

Huwelijk

Miley en Liam ontmoetten elkaar in 2009, maar braken hun relatie af in 2012. Nadat ze in 2016 kwamen weer bij elkaar kwamen, zou de zangeres al geruime tijd haar huwelijk aan het plannen zijn. "Ze heeft heel eigen ideeën over hun grote dag en is er nogal geheimzinnig over. Hun vrienden zullen pas op het allerlaatste moment horen wanneer het zover is," aldus de bron.

Lees ook: Miley Cyrus maakt fans wild met enorme transformatie