Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michael reageert op tweede zelfmoordpoging Barbie

Heftig...

Michael reageert op tweede zelfmoordpoging Barbie

Samantha "Barbie" de Jong heeft opnieuw geprobeerd om zichzelf van het leven te beroven. De realityster sprong uit het raam van haar appartement, schreef De Telegraaf vanochtend.

In de war

Aan Omroep West liet haar ex-man en vader van haar kinderen Michael van der Plas weten nog niets gehoord te hebben over een eventuele nieuwe zelfmoordpoging. Dat is inmiddels anders. Op social media laat hij weten wat er aan de hand is.

"Ga zo met de auto onderweg naar Nederland om dezelfde trieste reden als eerder. Het is spijtig wat er allemaal gebeurd is al weten we nog helemaal niet zeker wát er allemaal gaande was. Hoe dan ook, je moet wel goed in de war zijn om dit te doen en ik kan alleen maar hopen dat het goed zal komen en dat de juiste mensen liefde, wijsheid en herstel bieden."

Prioriteit

Hij gaat verder: "Ik hoor en lees van alles maar hou me buiten de discussie. Als vader gaat nu mijn eerste prioriteit uit naar de veiligheid van mijn kinderen en vooral: rust en afleiding. Nu al vanuit Spanje en straks in NL helemaal komen de gesprekken met instanties en deskundigen. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar wat ik wil maar ook wat de kinderen fijn vinden. Op basis daarvan zal gehandeld worden. Naomi en ik zijn er klaar voor om er open in te gaan en datgene te doen wat het beste is voor de kinderen."

Hij sluit af: "Met deze update wilde ik ook voor onszelf een beetje rust creëren en niet vooruit te lopen op de zaken. Wees een beetje mild met je woorden mensen over hoe en wat, en wees lief voor elkaar. Groeten, Mike en Naomi"

Niet beter

Het leek de laatste maanden de goede kant op te gaan met Barbie; de blondine leek in Instagramfoto’s en video’s weer te genieten van het leven. Er was zelfs een romance gaande tussen haar en de Haagse volkszanger Jeffrey Lake. Daarnaast gingen er geruchten over een nieuwe realitysoap waarin ze als vanouds zou gaan schitteren. Maar niets was minder waar, blijkt nu.

Heeft u zelf hulp nodig bij het onderwerp zelfmoord? Neem dan contact op met 113.nl of via telefoonnummer 0900-0113.

Lees ook: Fans schrikken van nieuwe look Barbie