Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michael van der Plas reageert op situatie Barbie

"Voor de kinderen wil ik er gewoon zijn'

Michael van der Plas reageert op situatie Barbie

Michael van der Plas is na het nieuws dat zijn ex-vrouw Samantha "Barbie" de Jong met spoed overgebracht is naar het ziekenhuis, halsoverkop naar Nederland gevlogen vanuit Spanje. "Ik stap net het vliegtuig uit nadat ik vanochtend telefoon kreeg dat ik zo snel mogelijk naar Nederland moest komen. Gelijk heb ik een ticket geboekt, ik heb niet eens een onderbroek mee."

'Haar ouders weten meer'

Over het drama met Barbie kan hij niets vertellen. "Het is mijn ex, haar ouders weten meer. Het is niet aan mij om dit naar buiten te brengen. Er is in andere media verschenen dat ik de woordvoering doe, maar dat is echt niet het geval."

Met de kinderen gaat volgens hem alles goed. "Ik wil zo snel mogelijk naar ze toe. Voor de kinderen wil ik er gewoon zijn. Zolang ze mij nodig hebben, ben ik er voor ze. Ik ga mij nu laten inlichten in welke staat Samantha is en wat er precies allemaal is gebeurd."

Spoed

De realityster is vanochtend met met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de 112-melding was er sprake van grote spoed. Wat er precies aan de hand was, was niet meteen duidelijk. Wel bleek de situatie ernstig te zijn. Inmiddels gaat rond dat het om een zelfmoordpoging zou gaan. DenhaagFM laat weten dat van een betrouwbare bron dichtbij Barbie te hebben vernomen. Haar management heeft nog niks bevestigd. Ook de politie wil niks ontkennen noch bevestigen. Lees hier meer.

Bron: Telegraaf, Beeld: ANP