10x struggles die iedere vrouw herkent bij warm weer

Af en toe klagen hoort er gewoon bij.

Het warme weer is aangebroken! Maar dat brengt ook nogal wat problemen met zich mee die wij vrouwen maar al te goed herkennen..

1. Je benen constant moeten scheren
Nu je witte benen eindelijk weer zonlicht gaan zien, moet je gekweekte beenhaar er ook weer af. Dus dat wordt weer iedere dag in de weer met je scheermes.

2. Stoppels, zucht…
En hoe graag je ze ook smooth wilt houden, bij iedere dag scheren, worden je benen alles behalve zacht. Het wordt pas echt mooi glad als je een tijdje wacht. The struggle is real.

3. Smeltend gezicht
Je maakt je mooi op, zodat je stralend het terras op kunt, maar voor je het weet zit je make-up overal. Niets zo oncharmant als gesmolten make-up.

4. Aaaaand they're gone
Natuurlijk teken je ook je wenkbrauwen bij als het mooi weer is. Maar pas op met zweet wegvegen. Voor je het weet, veeg je je wenkbrauwen ook weg.

5. Eelt, bah
Aangezien je weer met je blote voeten in die sandalen moet, zul je toch echt al dat vieze eelt moeten weghalen. Niets viezer dan zien dat iemand zijn voeten slecht verzorgt. Brr.

6. Hardnekkige nagellak
Je teennagels hebben ook de hele winter lekker in dikke sokken gezeten. Dus die nagellak die al een half jaar afgebladderd op je teennagels zit, moet je er ongeveer afbeitelen nu.

7. Zwetende boobs
Bah, bijna niks zo vies als plakkerige en natte borsten die gevangen zitten in je strakke tanktop. En over de zweetplekken daarvan nog maar te zwijgen.

8. Nekzweet
Je haar mooi zwoel los dragen? Nou, niet als je van plakkerig nekzweet houdt.

9. Ik zit vast!
Met je zweterige benen en billen vastgeplakt zitten aan een stoel of bankje. Zó genânt! Daarna snel wegwezen en hopen dat er geen afdruk van jouw bilpartij te zien is.

10. Bikinilijn drama
Ook je ladygarden moet eraan geloven. Shave it girl!

Lees ook: Waarom je nooit met de ventilator aan moet gaan slapen

Bron: Buzzfeed Beeld: Getty

Laatste nieuws