Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vriendin Kylie Jenner vertelt waarom ze face down op stretcher van verjaardagsfeest werd afgevoerd

Oei...

Vriendin Kylie Jenner vertelt waarom ze face down op stretcher van verjaardagsfeest werd afgevoerd

Het verjaardagsfeest voor de 21e verjaardag van Kylie Jenner was in één woord overweldigend. Niet alleen voor de birthday girl herself, maar ook voor haar gasten. En voor sommigen zelfs iets te veel van het goede...

Tammy Hembrow

Naast de gehele KarJenner clan (inclusief Caitlyn), waren ook modellenvriendinnen Cara Delevingne, Winnie Harlow, bff Bella Hadid en diens on and off liefje The Weeknd en YouTuber Tammy Hembrow aanwezig.

Nu had iedereen het zichtbaar - we mean, de vele Instafilmpjes waren jaloersmakend - naar hun zin, maar liep de avond voor de Australische Tammy een stuk minder leuk af. De 24-jarige werd face down op een stretcher afgevoerd met de ambulance, toen ze bij het feestje naar verluidt onwel was geworden. De foto's gingen als een lopend vuurtje rond. In een video doet ze nu haar verhaal en vertelt ze wat er die avond écht is gebeurd.

Het echte verhaal

Tammy laat weten dat een combinatie van 30 uur geen slaap, de zorg voor haar twee jonge kinderen, het harde werken van de afgelopen tijd en daarbij de alcoholische versnaperingen die ze nuttigde op het feestje, haar uiteindelijk opbraken. Ze biecht ook op dat ze zich dood schaamt voor het incident, maar ze nu wel weet dat ze op tijd rust moeten nemen.

Lees ook: Kylie Jenner valt door de mand met Photoshop-fail

Beeld: Instagram, YouTube, Getty