slogan

Kris Jenner vreest voor imperium KarJenners door nichtje

Dacht je dat je iedereen van de Kardashian/Jenner-clan, scharrels en sidechicks incluis, kende? Think again! Eén familielid heb je over het hoofd gezien en laat matriarch Kris Jenner nou net enorm op haar hoede zijn voor haar. Ontmoet Natalie Zettel, de dochter van Kris' jongere zus Karen Houghton. En het is wel duidelijk van wie de 18-jarige haar looks heeft: het zit duidelijk in de familie.

Natalie Zettel

Volgens Radar Online is Kris bang voor de toekomst van Kendall en Kylie nu haar nicht een naam voor zichzelf begint te maken. De Keeping Up With the Kardashians-ster is naar verluidt bang dat de "geheime" Kardashian nicht binnenkort de schijnwerpers zal stelen van haar beroemde dochters. Kris zou de sterkwaliteit van Natalie als bedreiging zien, vooral nu ze met succes een modellencarrière heeft gelanceerd zónder hulp van haar beroemde familie. De momager is, volgens Radar, bang dat haar nicht vroeg of laat Kendall en Kylie zal overtreffen.

Down to earth?

Net als haar beroemde nichten staat Natalie graag voor de camera en ze deelt regelmatig foto’s van fotoshoots. Echter liet ze in een eerder interview met Star Magazine wel weten dat ze geen behoefte heeft aan een plekje in de spotlights, zoals de rest van de familie. "Mensen zijn zo van: oh my god, ben jij het nichtje van de Kardashians? Is dat raar? Dan zeg ik gewoon nee. In mijn ogen is het niet bijzonder, ze zijn gewoon mijn familie", zei ze destijds. Haar moeder Karen lijkt er daarentegen heel anders over te denken. Karen ging in 2016 nog onder het mes om meer op haar zus Kris te lijken. Meer daarover lees je hier!

 

💗

Een bericht dat is gedeeld door @ nataliezettel op

 

⚜️

Een bericht dat is gedeeld door @ nataliezettel op

Bron: Radar Online, Beeld: Instagram, Getty, Giphy