Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Plot twist in break-up Kourtney Kardashian en ex Younes

Huh, wat?

Plot twist in break-up Kourtney Kardashian en ex Younes

De break-up tussen Kourtney Kardashian en haar ex-liefje Younes Bendjima krijgt ineens een hele andere wending nu sommigen beweren dat de kans groot is dat de twee weer bij elkaar komen.

Over en uit, of toch niet...?

De twee zouden dan wel een punt achter hun relatie hebben gezet, KourtNes-fans kunnen wellicht binnenkort alsnog een vreugdedansje doen. Het zou namelijk goed kunnen dat de twee love birds weer bij elkaar komen.

Uiteraard komen de geruchten niet helemaal uit de lucht vallen. Zo zou de inmiddels welbekende comment van Younes onder de billenfoto van Kourtney naar verluidt pas geplaatst zijn nadat hij volgens bronnen door haar gedumpt was. Het was dus niet de reden van de break-up, zoals iedereen tot nu toe dacht. Volgens velen zou zijn jaloerse reactie betekenen dat Younes zijn ex-liefje graag terug wil.

Foto's

Maar ook Kourtney zou nog niet helemaal over Younes heen zijn. De realityster heeft alle foto's van haar en Younes namelijk nog gewoon op Instagram staan, terwijl de meesten vaak niet weten hoe gauw ze hun ex-liefje van hun social media moeten gooien. Hmmm...

Lees ook: Kanye West shockeert met nummer over schoonzussen

Bron: Elite Daily Beeld: Getty