slogan

'Ex Kourtney Kardashian gaat vuile was buiten hangen'

Younes Bendjima, de kersverse ex van Kourtney Kardashian, zou gedreigd hebben met een boek te komen met daarin allerlei sappige details over de Kardashians, als haar familie niet onmiddellijk ophoudt hem zwart te maken. Dat meldt Radar Online.

Waarschuwing

Bendjima zou een van zijn vrienden met Kourtney hebben laten praten, om haar zeggen op te houden met de stemmingmakerij die haar zussen op social media ten toon spreiden. Zo zou er beweerd worden dat hij is vreemdgegaan, nadat hij met een andere vrouw in innige omhelzing op zijn vakantieadres in Mexico werd gespot.

"Ik dacht dat je met je vrienden op vakantie was, Pinokkio", schreef Kim onder een post van Younes, waarin hij de paparazzi foto's van hem en de dame probeerde te verklaren. Ook Khloe zou nare comments over Younes geschreven hebben.

Vuile was

"Younes en Kourtney waren twee jaar samen, dus hij heeft lang genoeg in de familie meegedraaid om de vuile was over hen buiten te hangen," meldt een bron. "Daar zitten ze natuurlijk helemaal niet op te wachten. Daarom heeft Kourtney haar familie gevraagd zich koest te houden. Ze wil door met haar leven."

Lees ook: Kris Jenner onthult: 'Ik had een affaire'

Bron: BuzzE, beeld: Getty