Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vriendin vader OG3NE nu zelf aan het woord

De 20-jarige reageert voor het eerst.

Vriendin vader OG3NE nu zelf aan het woord

Er is de afgelopen tijd veel gezegd en geschreven over de nieuwe relatie van Rick Vol. De vader van de succesvolle meidengroep OG3NE maakte via Instagram bekend een nieuwe liefde te hebben. De 20-jarige Janine Aarts bleek de gelukkige te zijn, maar boven hun liefdesgeluk kwam al snel een donkere wolk te hangen.

Geschrokken

Mensen vonden vooral het leeftijdsverschil van 35 jaar niet acceptabel en hielden zich allesbehalve in op social media. Iets waar het verliefde stel best van is geschrokken, zo liet Rick eerder al weten.

Geen groupie

Janine hield haar lippen al die tijd stijf op elkaar, maar heeft besloten om aan Privé toch haar verhaal te doen. De 20-jarige vertelt onder andere erg geschrokken te zijn van de reacties, maar dat ze tegelijkertijd ook veel aan de onvoorwaardelijke steun van haar familie heeft gehad. Toch is er één ding wat ze maar niet kan verkroppen. In meerdere berichten en ook op haar eigen Instagram is te zien en te lezen dat Janine groot fan is van haar nieuwe 'schoondochters'. "Ik ben beslist geen groupie en al helemaal geen stalker. Ik kan goed opschieten met de meiden en ga geregeld bij ze langs om samen te eten. Ze zijn vooral heel blij dat Rick weer een smile op zijn gezicht heeft."

Lees ook: OG3NE klapt uit de school over 35 jaar jongere vriendin vader

Bron: Show Beeld: ANP