Expeditie Robinson enorm heftig voor Famke Louise

O my...

Lees ook

Afgelopen week werden de allerlaatste namen van Expeditie Robinson 2018 onthuld. Zoals bijna iedereen al verwachtte behoort ook Famke Louise dit jaar tot de uitverkorenen. Toch is het hele avontuur haar niet in de koude kleren gaan zitten. "Ik kon op een gegeven moment bijna niets meer eten."

Kandidaten

Het tv-programma waarin Bekende en Onbekende Nederlanders onder het genot van een paar happen rijst, cassave en als ze geluk hebben een vers gevangen mini vis, de strijd aangaan met elkaar om er uiteindelijk met de titel 'Winnaar van Expeditie Robinson' vandoor te gaan, is de laatste jaren ongekend populair geworden. Waar ze vroeger nog weleens moeite moesten doen om kandidaten te vinden, staan ze nu in de rij om met het avontuurlijke programma mee te doen.

Dokter

Maar het weinig eten, slapen en letterlijk survivallen op een onbewoond eiland, is voor de meeste kandidaten een gigantische aanslag op hun lijf. Zo ook bij de vlogster slash zangeres. Eenmaal terug in het land had haar lichaam een flinke klap te verwerken. "Ik hield er, eenmaal thuis, heel veel buikpijn aan over. Ik kon op een gegeven moment bijna niets meer eten, en ben zelfs nog naar de dokter geweest, omdat ik zoveel last had. Toen het weer wat beter ging, begon ik te bunkeren, met als gevolg dat ik nu voller ben dan voorheen. Maar ik ben wel blij met hoe ik eruitzie."

Hectische periode

Gelukkig vond Famke het mentaal gezien wel meevallen. "Mentaal vond ik het niet heel zwaar, en het gebrek aan eten, daar kon ik ook wel mee omgaan. Ik had vooral last van het gebrek aan energie. Ik was zo futloos, dát vond ik pas heftig. Maar het was ook wel lekker dat ik tot rust kon komen op dat eiland, ik had zo’n hectische periode achter de rug."

De eerste aflevering van Expeditie Robinson 2018 is aanstaande donderdag om 20:30 uur op RTL 5 te zien. Ga jij kijken?

Lees ook: Ronnie Flex reageert op relatie met Famke Louise

Bron: Happy in Shape Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook