Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 12 augustus t/m 19 september!

WATERMAN 21 januari – 19 februari

Voordat je iets hebt afgerond, begin je alweer aan iets nieuws. En dan ben je verbaasd dat je hoofdpijn hebt? Als je hoofd te hard gaat, trekt je lichaam aan de noodrem. Recept: verplicht loungen op de bank met vriend(en), lekkers en Netflix.

VISSEN 20 februari – 20 maart

De kans om je leven te veranderen komt deze week op visite. Laat je bij het waarmaken van je dromen niet weerhouden door bureaucratie en angst. Nare geruchten zijn op niets gebaseerd. Vertrouwen is het code- woord. Luister naar je buikgevoel.

RAM 21 maart – 20 april

Liefdesakkefietjes, je raakt er al aan gewend. Bij ruis reageer je nu milder. Neemt niet weg dat jij en je lief wel heel andere ideeën over het samen- zijn hebben. Meer overleg is nodig. Eenzaam? Verruil de kroegentocht voor dat luisterboek en relax.

STIER 21 april – 21 mei

Je spaarvarken knort van die heerlijk volle maag. Jij hebt zin in die grote aankoop. Je kijkt, vergelijkt en wordt steeds kritischer! Vraag die vriend(in) met verstand van zaken om advies. Samen kom je op een lumineus kostenbesparend idee.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni

Wolken van irritatie blijven deze week wat langer boven je hoofd hangen. Blaas ze weg tijdens een stevig rondje hardlopen of fietsen. Wat ook helpt, is afspreken met die nieuwe collega. Je bent helemaal onder de indruk van hem of haar.

KREEFT 22 juni – 22 juli

Bijzaken scheiden van hoofdzaken – zo blijf je in balans. Aan het eind van de week wordt dit lastig. Je hebt het gevoel dat je respectloos behandeld bent en dat is niet goed voor je zelf vertrouwen. Doe iets liefs voor een (on)bekende, dan voel je je beter.

LEEUW 23 juli – 23 augustus

Ergens geniet jij van scènes, vooral in de relatiesfeer. Druk brengt meestal het beste in je naar boven. Maar push deze week niet te hard en geef je partner nu geen reden tot jaloezie. Anders heb je de komende maanden veel tissues nodig.

MAAGD 24 augustus – 22 september

Liefdesplaneet Venus geeft je een verjaarscadeau en verwent je met erotiek. Koop maar vast dat nieuwe sexy setje, want binnenkort kun je het showen. Heb je deze zomer gespijbeld met sporten? Ga op yoga. Lenigheid en precisie passen bij je.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober

Solo trek jij het niet lang en Cupido’s pijlen suizen deze week richting hartstreek. Let je alleen op uiterlijk? Voor kans op langetermijnliefde moet je meer met elkaar gemeen hebben. Je hebt energie voor tien en op het werk kom je met een topidee.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november

Stoelriemen vast, want de sterren voorspellen een ommekeer. Je leven staat op z’n kop en overal waar je rechts ging, ga je nu links. Dit hoeft geen negatieve ontwikkeling te zijn. Het kan zelfs leiden tot nieuwe kansen.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december

Bekrompen geesten irriteren je tot op het bot. Werk je in een zakelijke sfeer, blijf dan vooral rustig en concentreer je op je eigen dingen. Explosies kunnen nu veel schade aanrichten. Neem een lang weekend vrij en ga even weg uit Nederland.

STEENBOK 22 december – 20 januari

Je pakt alles nu verstandig aan en dat pakt super uit. Luister als je met mensen praat wel naar je hart. Iemand verandert alleen als hij of zij het zelf wil. Vraag liever door in plaats van iemand meteen te te dumpen. Daar bereik je meer mee.

Laatste nieuws

Zie ook