Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Keira Knightley haalt uit naar Kate Middleton

Oei!

Keira Knightley haalt uit naar Kate Middleton

In een emotioneel artikel uit actrice en model Keira Knightley felle kritiek op de Hertogin van Cambridge Kate Middleton. Volgens Keira was het beeld dat Kate met haar haar in de krul en op hoge hakken zeven uur na de bevalling haar kind aan de wereld liet zien, meer dan onrealistisch.

Fris en fruitig

In een artikel in het boek Feminists Don’t Wear Pink (and other lies) laat de actrice zich uit over het feit dat Kate een paar uur na de bevalling van haar kinderen fris en fruitig haar kinderen showt op de stoep van het ziekenhuis. "Een totaal onrealistisch beeld", vindt het model. Keira beviel één dag eerder van haar dochtertje dan Kate in 2015. En volgens haar had zij een totaal andere ervaring van een bevalling dan de royals doen voorkomen.

Lees ook: Hilarisch: Dit is de echte naam van Keira Knightley

Hoge hakken

“Zij verliet zeven uur later het ziekenhuis met een opgemaakt gezicht en op hoge hakken”, vertelt Knightley. De 33-jarige vindt dat het uiterlijk van de 36-jarige royal in volledige contrast staat met hoe zij zich in dezelfde situatie voelde. "Het verbergt onze pijn, ons uitgeputte lichaam, onze lekkende borsten, onze hormonen die door het lichaam gieren", aldus Knightley.

Bron: HLN, Beeld: Getty