Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Winnie Harlow en Wiz Khalifa zijn een setje

Na maanden speculatie hebben model Winnie Harlow en rapper Wiz Khalifa laten zien dat ze een stelletje zijn. De twee verlieten hand in hand een basketbalwedstrijd van de LA Lakers. Winnie, die in 2014 doorbrak met haar deelname aan America's Next Top Model, had eerder iets met autocoureur Lewis Hamilton. Wiz Khalifa kreeg in 2013 een zoon met Amber Rose, met wie hij datzelfde jaar trouwde. Het stel ging veertien maanden later alweer uit elkaar.

Victoria Beckham twee dagen in tranen

Victoria Beckham heeft twee dagen lang de ogen uit haar hoofd gehuild door de opmerkingen die haar man David onlangs in een Australisch interview maakte over hun huwelijk, schrijft The Sun. Victoria zou kapot zijn van de uitspraken waarin David hun huwelijk 'gecompliceerd' en 'hard werken' noemde.

"Ze heeft geen idee waarom hij zulke ongevoelige dingen zegt en haar publiekelijk zo in verlegenheid brengt. Zoals je je kunt voorstellen, was het als een bom die afging in huize Beckham toen ze erachter kwam", onthult een vriend van Posh Spice. "Ze is er kapot van en ze heeft twee dagen gehuild."

De 44-jarige mode-ontwerpster zou hierdoor zelfs vertrokken zijn naar een Duitse kliniek voor stressmanagement. Door de uitspraken van David doen er opnieuw geruchten de ronde dat zijn huwelijk met Victoria in zwaar weer verkeert.

Ex grapt over breuk met Ariana Grande

Pete Davidson heeft zich voor het eerst uitgelaten over het einde van zijn relatie met Ariana Grande. De comedian grapte zaterdagavond tijdens een show dat hij op zoek is naar nieuwe huisvesting. "Zoals je kunt zien, wil ik hier eigenlijk niet zijn. Er is van alles aan de hand. Heeft iemand nog een kamer over? Of zoekt er iemand een huisgenoot?"

Pete maakte volgens TMZ ook enkele opmerkingen over de tatoeages die hij en Ariana gezamenlijk lieten zetten. "Ik heb een zooitje tattoos laten bedekken, dat was ook leuk. Ik faal enorm op het tatoeagefront. Het is zo erg, dat ik zelfs bang ben om een tatoeage van m'n moeder te nemen."